ActualitateSliderUltima ora

Director nou la APIA Gorj

Agenția pentru Plăți și Intervenții în Agricultură are o nouă conducere începând de astăzi. Traian Crăc i-a luat locul lui Mihai Versin , după ce în trecut a mai ocupat fotoliul de director executiv. În perioada 2009-2010 a mai condus instituția și se pare că a revenit la cârma APIA Gorj după 11 ani.

În tot acest timp noul director a lucrat proponderent în mediul privat. Pe plan politic, Traian Crăc este vicepreședintele Partidului Național Liberal Târgu Jiu și a ocupat și scaunul de Conisiler local, însă doar până la alegerile din septembrie anul trecut.

Primarul municipiului Târgu Jiu l-a felicitat pe colegul de partid încă de sâmbătă, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

 APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante!

Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat.

Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate! A scris Romanescu despre subalternul de la filiala municipală PNL.

Traian Crăc spune că lucrurile s-au schimbat față de acum 11 ani, fiind acordate mai multe subvenții cu o valoare mai mare și îi așteaptă pe fermieri să depună cererile pentru sprijin, bineînțeles respectând măsurile sanitare în vigoare.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură(APIA) funcţionează în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale și derulează fondurile europene pentru implementarea măsurilor de sprijin pentru fermieri.

Articole similare

Back to top button