ActualitateSliderUltima ora

Primăria vs. Pandurii

După mai bine de 3 ani de la prima înfățișare a acțiunii intentată în instanță, Pandurii Lignitul Târgu Jiu a primit decizia finală a procesului cu membrii asociați ai clubului.

În data de 24 martie a avut loc ultimul termen, iar Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat o zi mai târziu decizia. ICCJ a dat câștig de cauză clubului de fotbal în procesul cu cei cinci acționari, echipa a câștigat la fond și la apel, dar de data aceasta soluția este definitivă, Cutea respingând recursurile asociaților.

Astfel, Pandurii are de primit aproximativ 3,3 milioane de euro.

Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu trebuie să plătească și el clubului sportiv suma de 769.543,23 de lei.

După ce ieri Primăria Târgu Jiu a primit o somație prin executorul judecătoresc din partea clubului Pandurii, aceasta a avut la dispoziție 24 de ore pentru a înainta punctul de vedere cu privire la decizia finală. Astăzi UAT-ul a transmis actul atât executorului și clubului, cât și reprezentanților Ministerului de Finanțe.

Pandurii Târgu Jiu se află în insolvență din 2017, deși în 2013 devenea vicecampioana României și juca în grupele Europa League. Clubul a mai jucat în preliminariile Europa League și în 2015.

Articole similare

Back to top button