ActualitateSliderUltima ora

Proiecte în toi la Drăguțești

Situată în imediata vecinătate a municipiului Târgu Jiu, comuna Drăguțești a început să se dezvolte în ultimii ani, mai ales că o parte dintre cetățeni au ales să își construiască acolo o casă. În aceste condiții, localitatea este nevoită să se afilieze condițiilor din mediul urban, iar edilul comunei spune că cele 4 mari proiecte ale sale începute acum 2 ani sunt aproape finalizate.

Edilul din Drăguțești spune că așteaptă fondurile europene pentru a demara și alte proiecte, însă nu a fost aprobat calendarul și încă nu se știe ce măsuri pot fi accesate.  Popescu spune că până se afișează procedurile va trece anul și niciun proiect nu va fi implementat.

Popescu spune că proiectele aflate în desfășurare nu sunt puse în pericol întrucât sunt aproape finalizate. Pe lângă gazele de la Iași, la Urechești a fost reabilitată școala, lucrările fiind finalizate în proporție de 90%, după cum susține edilul, care totodată își dorește ca elevii să se întoarcă la școală.

Tot la Drăguțești se află în desfășurare și un proiect în valoare de 33 de miliarde, prin care a fost introdusă rețeaua de apă în toate satele. Pe viitor, edilul își dorește să asfalteze ulițele din comună, fiind vorba despre ultimii 4 kilometri rămași fără covor asfaltic.  Popescu spune că la CNI au fost depuse și proiecte privind reabilitarea căminului cultural și alte obiective, însă nu are un răspuns clar în legătură cu acestea.

Articole similare

Back to top button