ActualitateSliderUltima ora

Noul Prefect vrea ordine la Rânca

Guvernul a eliberat astăzi din funcție peste 100 de prefecți și de subprefecți din toată România. Coaliția a împărțit încă de la începutul anului scaunele reprezentanților guvernului în teritoriu, mai ales că acum, aceștia sunt demnitari și vor fi numiți doar politic. Mâine, în jurul prânzului, urmează ca noii Prefecți să depună jurământul și își vor prelua atribuțiile.

Cosmin Pistol și-a petrecut astăzi ultima zi în fotoliul de Prefect de Gorj, iar de mâine se va instala Corneliu Răducan Morega, din partea USR. Viitorul reprezentant al guvernului în teritoriu spune că la o primă vedere ar avea 3 mai probleme de rezolvat. Pe de o parte situația depozitului de deșeuri de la Bârsești și aducțiunea de apă de la Tismana, pe de alta neregulile din zona montană Rânca.

Răducan-Morega spune că la Rânca este un haos total. Acesta vrea să rezolve atât problema parcărilor, cât infrastructura și utilitățile. Viitorul Prefect nu știe dacă lucrurile mai pot fi reparate, însă vrea ca situația să nu se agraveze. Tot el spune că a renunțat la activitățile sale pentru a face ceva în Gorj, iar dacă va considera că nu poate schimba lucrurile va lăsa pe altcineva în locul său.

Corneliu Răducan Morega deţine un cabinet de arhitectură. El este inginer şi în urmă cu cinci ani a devenit şi arhitect. Corneliu Răducan Morega a candidat la Senat, dar a pierdut în faţa lui Ion Iordache de la PNL.

Articole similare

Back to top button