ActualitateSliderUltima ora

Echipă nouă la Pro România

După ce Alin Văcaru a promovat la sediul central al partidului, Mihai Prunariu a preluat ștafeta pentru conducerea organizației județene a Pro România. Alături de el l-a luat și pe fostul senator PSD, Florin Cârciumaru, care acum este secretar de partid, după ce inițial a declarat că nu se gândește la vreo funcție.

Noutatea filialei este Marinela Strâmbulescu, acum purtător de cuvânt și președinta organizației de femei. Marinela Strâmbulescu s-a făcut remarcată anterior în Partidul Verde, după ce a candidat la parlamentare, însă fără succes. Acum spune că nu este oportunistă, schimbând organizația pentru a comunica mai bine cu Corina Crețu și chiar a lansat o invitație foștilor colegi de partid, să se alăture echipei Pro România.

Președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor,  spune că se aștepta la o astfel de decizie și că discutaseră de la începutul proiectului aceste aspecte. Pe de altă parte, Tudor spera ca Marinela să continue proiectul privind subvenționarea partidelor politice, în ciuda faptului că Pro România beneficiază de bani de la stat.

Nici Pro România și nici Partidul Verde nu au intrat în Parlament în urma alegerilor din decembrie anul trecut, însă cu toții speră ca peste 4 ani lucrurile să stea altfel.

Articole similare

Back to top button