ActualitateSliderUltima ora

Are nevoie de noi!

Cameramanul Sabin Cosmulescu lucrează în mass-media din Gorj de peste 20 de ani și a contribuit la informarea clară și obiectivă a gorjenilor și nu numai. În toată această perioadă a fost alături de jurnaliști și a contribuit la formarea lor.

Sabin are 60 de ani, dar în ciuda vârstei, pofta de viață și optimismul său alungă orice tristețe de pe chipul celor din jurul lui.  În urmă cu doar câteva luni, jurnalistul a primit un diagnostic crunt: cancer pulmonar. A fost operat și a reușit să treacă peste această încercare, însă când spera că totul merge spre bine, o altă veste i-a dat planurile peste cap.

Lui Sabin i s-a făcut rău zilele trecute, chiar în timpul serviciului, când se afla pe teren. După ce a fost transportat de urgență la spital, cu toții am așteptat vești de la colegul nostru. Din păcate, medicii au venit cu un alt diagnostic crunt: tumoră cerebrală.

Dacă peste prima intervenție chirurgicală a reușit să treacă, de această dată  are nevoie de ajutorul nostru. Intervențiile și tratamentele sunt costisitoare, iar cei care pot oferi sprijin de orice natură, sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760 470 494 sau să facă o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, deschis la CEC Bank pe numele Sabina Aurelia Cosmulescu, soția lui Sabin.

Împreună îl putem readuce pe Sabin în teren, sănătos și optimist, așa cum ne-a obișnuit până acum!

Articole similare

Back to top button