ActualitateFără categorieSliderUltima ora

Weekend negru pe șoselele din Gorj

Un apel 112 a alertat autoritățile cu privire la un eveniment rutier petrecut pe drumul național de pe raza comunei Polovragi. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit că mai multe persoane au suferit leziuni în urma unui impcat dintre o autoutilitară și o căruță.

Se pare că autoutilitara, condusă de un tânăr din județul Hunedoara a intrat în coliziune cu o căruță nesemnalizată corespunzător care se deplasa în aceeași direcție cu autoturismul. Conducatoarea atelajului, o femeie de 70 de ani a decedat, iar  pasagerii  vehiculului, o altă femeie de 48 de ani, dar și un copil de 13, au ajuns la spital. Și pasagera autoutilitarei a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cadavrul femeii decedate a fost transportat la SML pt efectuarea necropsiei, iar conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de  ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Și la Rovinari a avut loc un accident cu victime. Un tânăr de 18 ani, din comuna Farcasesti, care conducea un autotursim pe DN 66, ar fi virat stanga pentru a intra în oraș și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa pe ruta Tg Jiu – Craiova, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, doi ocupanți din cele doua autoturisme implicate au suferit leziuni și au fost transporați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, însă nu consumaseră băuturi alcoolice.

Un alt eveniment rutier s-a petrecut la ieșirea din Cărbunești, spre comuna Bărbătești. Un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani a intrat în coliziune cu un cap de pod, după ce șoferița nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum. Femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

Tot în acest weekend, oamenii legii au identificat și doi conducători auto aflați sub influența alcoolului. Unul în vârstă de 51 de ani din comuna Plopșoru avea o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de-al doilea, un alt bărbat de 44 de ani din municipiul motru, conducea cu o alcoolemie de 0,46 la mie.

Cei doi au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice și s0au ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Articole similare

Back to top button