ActualitateSliderUltima ora

Teatrul Elvira Godeanu, parteneriat important

Săptămâna aceasta majoritatea instituțiilor îl readuc pe Brâncuși în atenția publicului. După ce mai multe instituții de cultură și-au anunțat evenimentele ce marchează ziua de naștere a marelui sculptor, Teatrul Dramatic Elvira Godeanu vine și cu un anunț important. Anul acesta se află în parteneriat cu Institutul Cultural Român din Paris, iar spectacolul „Sărutul” va putea fi urmărit și pe site-ul acestuia, fiind urmărit de sute de mii de vizitatori unici.

Mai mult, spectacolul va putea fi urmărit și la televiziunea națională de la ora 22:30. Teatrul speră ca pe viitor, atunci când situația epidemiologică o va permite, spectacolul să fie jucat live, la Paris.

Și iubitorii de teatru din Târgu Jiu vor putea urmări piesa vineri, chiar de ziua lui Brâncuși. De la ora 20:00, 67 de spectatori se vor putea afla în sala de spectacol, întrucât capacitatea acesteia a fost redusă la 30% din cauza incidenței cumulate de la nivelul municipiului Târgu Jiu. Biletele au fost deja puse în vânzare și se pot cumpăra de la Agenția Teatrului.

Din distribuția spectacolului fac parte și oameni noi. Este important de precizat că toate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus vor trebui respectate, iar masca trebuie purtată pe toată durata evenimentului.

Articole similare

Back to top button