ActualitateSliderUltima ora

Spitalul Județean caută manager

După lungi așteptări și amânări din cauza stării de alertă, postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost scos în sfârșit la concurs. Consiliul de Administrație al SJU Târgu-Jiu organizează concursul în perioada 15 – 29 martie, pentru  unitatea sanitară al cărei management a fost transferat Consiliului Județean Gorj.

Ziua în care se va susține efectiv concursul este 24 martie, așadar la finalul lunii martie vom afla cine va conduce unitatea medicală pentru următorii ani.

Cei interesați pot chiar să viziteze spitalul pentru a se interesa de situația acestuia. Potențialii candidați interesați vor putea efectua, în data 19 februarie, începând cu ora 10, o vizită în cadrul unității sanitare publice sub îndrumarea directorului medical al spitalului pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului. Cu ocazia vizitei se va asigura tratamentul egal și nediscriminatoriu al tuturor candidaților, cu respectarea măsurilor de protecție stabilite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-Cov-2.

Actualul manager, Dumitru Vienescu, spune că vrea să ocupe în continuare funcția pe care o deține în interimat, iar în prezent lucrează la proiectul de management. Vienescu se bazează în principal pe experiența pe care o are deja pe acest post.

Orice persoană poate propune întrebări pentru candidați, menționând candidatul căruia îi este adresată întrebarea, cu condiția ca aceste întrebări să aibă legătură cu proiectul de management și să nu fie o întrebare referitoare la opiniile sale politice, activitatea sindicală, religie, etnie, sex, stare materială și origine socială.

Întrebările vor fi adresate prin e-mail, la adresa concursmanagerSJU2021@cjgorj.ro, cu cel puțin 24 de ore înainte de data prevăzută pentru susținerea publică a proiectului de management

Postul de manager al SJU Târgu Jiu a mai fost scos la concurs în ianuarie anul trecut, dar a fost anulat ulterior din cauza unei incompatibilități dintre un membru al Comisiei de concurs și unul dintre candidați.

Articole similare

Back to top button