ActualitateSliderUltima ora

Proiect de 1,5 milioane de euro

Primarul Marcel Romanescu a adus și astăzi încă o veste bună cetățenilor din municipiul Târgu Jiu.Astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru încă un proiect european, la sediul ADR SV Oltenia, proiect ce vizează reabilitarea Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”.

Valoarea proiectul este de peste 1,5 milioane de euro și constă în reabilitarea celor 3 corpuri de clădire, construirea unei săli de sport, dar și construirea unui amfiteatru.

Reabilitarea școlii face parte din seria de proiecte implementate de Romanescu încă din primul său mandat, iar conform spuselor sale este ultimul proiect din exercițiul financiar ce tocmai a luat sfârșit.

Romanescu a ținut să mulțumească cu această ocazie public, pe pagina sa de socializare, tuturor echipelor primăriei pentru volumul uriaș de muncă depus în toată această perioadă și pentru implicarea în procesul de modernizare al municipiului Târgu Jiu.

Este vorba, în primul rând, despre doamna Corina Șuță, șeful Biroului Programe, Politici Comunitare și echipa domniei sale, domnul director tehnic Marius Ionescu, alături de echipa sa, echipa doamnei Ramona Nodea, city manager, juriștii instituției coordonați de domnul secretar Grigore Jianu, șefa Serviciului Juridic Alina Pițu și Constantin Răduțoiu, directorul Direcției Juridice, doamna Camelia Grecu directorul Direcției Resurse Umane, doamna director economic Narcisa Cristea, echipa domnului Raul Chiriac, șeful Biroului Investiții și echipa domnului Mihai Mincă, șeful Direcției Patrimoniu.

Edilul a subliniat faptul că în prezent numeroase proiecte se implementează, proiecte ce vizează transportul în comun, educația, Centrul INFOTRAFIC, modernizarea iluminatului public, zone de agrement și parcuri.

Pentru exercițiu financiar 2021-2027, primăria Târgu Jiu va accesa fonduri europene în valoare de 115 milioane de euro, iar Romanescu promite cetățenilor că municipiul Târgu Jiu va deveni un oraș care va concura, din toate punctele de vedere, cu marile municipii din vestul țării.

Articole similare

Back to top button