ActualitateSliderUltima ora

Oferte pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților, numită, de asemenea, Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită anual pe 14 februarie. Potrivit unei legende, Sfântul Valentin ar fi oficiat căsătorii în secret, în vremea împăratului Claudius al II-lea, care a interzis oficierea legăturilor cuplurilor pentru a-i putea recruta pe bărbați in serviciile militare.

Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care o simţim.

Ce dovadă de iubire mai frumoasă de Ziua Sfântului Valentin putem aduce persoanei iubite decât să o luăm de mână și să evadăm într-un sejur romantic.

Agențiile de turism vin în ajutorul nostru cu o gamă variată de citybreak-uri pentru a ne putea surprinde jumătatea.

Conform informațiilor oferite de un reprezentant al unei agenții de turism, gorjenii pot opta pentru petrecerea Zilei Îndrăgostiților în destinații precum Verona, orașul unei mari iubirii. Turiștii pot vizita casa Julietei și stâlpul lui Romeo și pot afla amănunte ascunse al poveștii de dragoste eternă. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 100 de euro.

O altă destinație pentru această perioadă ar fi Praga, orașul îndrăgostiților, dar și Viena.

De asemenea gorjenii pot vizita și Veneția cu ocazia Sfântului Valentin. Ofertele de cazare pornesc de la 75-80 de euro pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele.

O altă destinație turistică recomandată este Dubrovnik, Croația. Orașul are toate calitățile pentru a atrage turiști, inclusiv în luna îndrăgostiților.

Nu în ultimul rând gorjenii își pot petrece Sărbătoarea Sfântului Valentin chiar în municipiul Târgu Jiu, cu o plimbare pietonală la Poarta Sărutului, un simbol al marii iubiri.

Articole similare

Back to top button