ActualitateSliderUltima ora

O nouă donație Crucea Roșie

Crucea Roșie Gorj a realizat un nou transport de materiale de protecție pentru spitalele din județ. Mai exact, este vorba despre Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu- Secția de Boli Infecțioase, Spitalul de Pneumoftiziologie ” Tudor Vladimirescu” de la Runcu și  Centrele de Vaccinare COVID-19 din județul Gorj, respectiv Tg-Jiu, Rovinari si Tg-Cărbunești.

Așadar, cu ajutorul lui Marius Vlaicu, Șeful Crucii Roșii din județul Gorj, au fost împărțite măști chirurgicale, măști FFP2, măști cu filtru, dezinfectanți de mâini și de suprafețe, combinezoane, viziere și cutii cu mănuși pentru examinare medicală și chirurgicală.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania este o organizatie umanitara, membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, auxiliara autoritatii publice si abilitata prin lege sa asigure asistenta umanitara in caz de dezastre si sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile.

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

Articole similare

Back to top button