ActualitateSliderUltima ora

Clădirea fostului Tribunal a intrat în administrarea UCB

Clădirea monument istoric din zona centrală, mai exact fostului Tribunal Gorj și actualul sediul al Facultății de Drept din Târgu Jiu a intrat începând de ieri în administrarea Universității „Constantin Brâncuși”.

Miercuri, Executivul Cîțu a adoptat hotărârea de guvern privind înscrierea unui imobil – teren și construcții- în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Educației pentru Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Imobilul găzduiește Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică și până în prezent a fost în administrarea Consiliului Județean Gorj.

Înființarea Universității „Constantin Brâncuși” s-a decis în anul 1992 cu următoarea structură: Facultatea de Inginerie și Facultatea de Științe, asigurând calificarea superioară a specialiștilor în domeniile tehnic, economic și juridic.

În prezent, în Universitatea „Constantin Brâncuși” există 4 facultăți și anume: Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică.

https://youtu.be/uBJg–MbzIU

Articole similare

Back to top button