ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Morega nu ar vrea să fie Prefect

Imediat după aflarea veștii că Uniunea Salvați România va propune Prefectul la Gorj, în spațiul public au fost vehiculate mai multe nume, printre care și cel al lui Corneliu Răducan Morega. Arhitect de profesie, acesta a ajuns în atenție după ce a candidat pentru funcția de Senator de Gorj din partea aceleiași formațiuni politice.

Președintele USR Gorj, Radu Miruță nici nu a confirmat zvonurile, dar nici nu le-a negat. Acesta a declarat că sunt mulți colegi care ar putea să ocupe această funcție, însă își dorește să-l propună pe cel mai eficient dintre ei.

Socrul său, Dan Ilie Morega, a fost reprezentantul Guvernului în teritoriu în perioada 1996-1997. Acesta spune că a discutat deja cu ginerele și i-ar fi zis că nu își dorește această funcție. Morega l-ar fi sfătuit chiar să accepte funcția dacă își dorește ca pe viitor să fie senator.

Unul dintre motivele pentru care Răducan-Morega nu ar vrea să fie prefect ar fi compania pe care acesta o conduce. Are în prezent 14 angajanți și nu ar vrea să renunțe la cariera sa în domeniul arhitecturii.

Articole similare

Back to top button