ActualitateSliderUltima ora

A început toaletarea orașului

În această perioadă, în municipiului Târgu Jiu, au loc numeroase lucrări de toaletare a copacilor ieșiți din vegetație. Angajații societății care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi intervin în toate cartierele orașului, la arborii ce necesită toaletare, în funcție de indicațiile specialiștilor în domeniu.

În prezent, s-a intervenit cu lucrări de toaletare în zona centrală, precum și în câteva parcuri, iar în perioada imediat următoare se vor efectua lucrări similare și în alte zone din localitate.

Primarul orașului, Marcel Romanescu, precizează că, zilnic, se execută lucrări de curățare și îndepărtare a crengilor sau arborilor doborâți de vânt și se intervine, de asemenea, în parcuri și în spațiile verzi, cu lucrări de salubrizare.

În cazul copacilor care pot produce pagube materiale, se fac tăieri de corecție sau tăieri de rădăcină. Totodată, reprezentanții primăriei anunță că în prezent există doar o singură mașină de toaletare, iar cetățenii trebuie să înțeleagă că procesul se va desfășura pe o perioadă mai îndelungată de timp din această cauză. Romanescu asigură însă că toate solicitările târgujienilor vor fi rezolvate.

De asemenea, locuitorii pot trimite primăriei în continuare solicitări prin care să anunțe necesitatea unor intervenții asupra copacilor din zonele în care locuiesc.

 

Articole similare

Back to top button