ActualitateSliderUltima ora

Paliță nu schimbă partidul

Presa locală scria într-un articol că edilul comunei Dănești își caută un alt partid, nefiind mulțumit de rezultatul alegerilor parlamentare. Mădălin Paliță spune că nu ar fi declarat niciodată așa ceva și că vorbele i-au fost răstălmăcite. Acesta ar fi declarat inițial că primarii Pro România vor trebui să se orienteze astfel încât să își susțină proiectele pe care le au în derulare, printr-o alianță.

Mai mult, Paliță spune că înainte de alegerile locale a fost căutat de toate partidele politice, dar a ales Pro România. Cu privire la „oportunismul politic”, edilul din Dănești spune că se referea la obținerea de fonduri și proiecte benefice pentru comuniate și nu ar conta dacă alianța s-ar face cu un partid de stânga sau de dreapta. Acesta își dorește ca în următorii 4 ani să facă „mai multă administrație și mai puțină politică”

Președintele Pro România Gorj spune că are mare încredere în primarii organizației și că a discutat cu Paliță despre zvonurile din spațiul public.

Chiar dacă Paliță sau oricare alt primar ar vrea să schimbe partidul, legea nu îi permite acest lucru în timpul mandatului. Singura modalitate prin care un edil ar putea pleca la o altă organizație ar fi retragerea sprijinului politic.

Articole similare

Back to top button