ActualitateSliderUltima ora

Înscrieri la școlile de poliție Jandarmi

Între 15 februarie și 28 februarie, cererile de înscriere la școlile de poliție se pot depune la birourile de resurse umane aparținând inspectoratelor județene și generale. Se mai precizează și că dosarul de candidat trebuie finalizat și completat până în data de 10 martie 2021

Pentru cetățenii județelor Gorj, Dolj, Mehedinți, Olt și Vâlcea Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani este centrul pentru susținerea probei de evaluare fizică. Evaluarea psihologică conform planificării aprobate de către unitățile atribuite recrutării, va fi până în data de 8 martie 2021. Proba eliminatorie de evaluare a competețelor fizice are loc între datele de 18 și 24 martie a acestui an, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidații optează. Personalul abilitat le asigură acestora, gratuit, asistență medicală, menționând și că nu se admit reexaminări, repetări și contestații. Rezultatele obținute vor avea doar două opțiuni de notare acestea fiind promovat sau nepromovat.

Examinarea medicală pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere va fi începând cu data de 29 martie și se va termina în data de 16 aprilie 2021. Aceasta va fi organizată, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba de verificare a cunștințelor. Afișarea situației candidaților din punct de vedere medical, va fi vizibilă pentru aceștia la finalul fiecărei zile, până când locurile scoase la concursul de admitere este completat integral.

Notarea finală a examenului de admitere a fiecărui candidat va fi adusă la cunștiință până la data de 17 aprilie 2021 prin afișarea acesteia pe site-ul oficial al unității de învățământ pe care candidații au ales-o.

Articole similare

Back to top button