ActualitateSliderUltima ora

Daune de 100.000 de lei

Părinții minorei de 13 ani, din Târgu Jiu, care a fost snopită în bătaie și umilită de alte fete în luna septembrie a anului trecut, cer daune morale în instanță de la părinții agresoarelor. A fost deschis un proces pe rolul Tribunalului Gorj, prin care familia tinerei cere aproximativ 100.000 de lei părinților celor trei bătăușe. Primul termen va fi pe data de 15 februarie.

Pe data de 28 ianuarie a fost deja primul termen în dosarul de loviri, în care sunt judecați agresoarea principală de 14 ani, dar și tânărul care a filmat tot calvarul. Procesul a fost însă amânat până la finalul lunii.

Minora agresoare răspunde în judecată pentru lovire și alte violențe, ba chiar a fost reținută pentru 24 de ore imediat după sesizarea scandalului, iar băiatul a fost trimis în judecată pentru complicitate la lovire. Cei doi nu vor primi o pedeapsă privativă de libertate, dată fiind vârsta fragedă, ci doar o măsură educativă conform legii.

Reamintim că în luna septembrie a anului trecut, o fată de doar 13 ani din Târgu Jiu a fost bătută și umilită de alte patru adolescente, cu vârste între 12 și 14 ani. Imaginile cu cele patru fete , care o umilesc pe tânară minoră, au fost filmate de un băiat în vârstă de 14 ani, care se pare că a și distribuit videoclipurile pe rețelele de socializare.

În imagini se vedea cum minora de 13 ani a fost obligată să stea în genunchi, scuipată, lovită, trasă de păr și târâtă cu bestialitate. Victima nu a povestit nimic acasă, părinții aflând de la poliție cele întâmplate.

Articole similare

Back to top button