ActualitateSliderSocial

Poliția protestează în continuare

Membrii Poliției se consideră victime reale ale Sistemului și speră că prin aceste manifestări strigătele lor de disperare să fie auzite de autoritățile competente.

Acțiunile s-au desfășurat sub atenta supraveghere a jandarmilor gorjeni, fiind asigurată în mod continuu liniștea și ordinea publică a protestatarilor prezenți în Piața Prefecturii.

Președintele Sindicatelor Europene Europol al filialei Gorj susține că motivul principal ce l-a determinat și îl va determina în continuare să iasă din nou în stradă îl reprezintă neimplicarea de care dau dovadă autoritățile competente în procesul de soluționare a nemulțumirilor prezentate de-a lungul protestelor.

 Marian Stroe susține de asemenea că protestele nu se vor opri până când autoritățile abilitate nu vor garanta că vor fi luate toate deciziile necesare pentru remedierea acestor nevoi.

Protestatarii promit că în continuare vor desfășura astfel de manifestări de pichetare a prefecturilor săptămânal până în momentul rezolvării acestei situații dramatice.

Articole similare

Back to top button