ActualitateSliderUltima ora

Târgujienii sunt rugați să nu blocheze străzile

Date fiind avertizările meteorologice nefavorabile din județul Gorj, autoritățile locale din Târgu Jiu fac apel la cetățenii care dețin autovehicule să nu blocheze străzile și căile de acces, pentru a da posibilitatea utilajelor de deszăpezire să intervină cât mai ușor.

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare meteorologică privind precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului și polei. Avertizarea este valabilă câteva zile, în intervalul 09 ianuarie, ora 23:00 – 12 ianuarie, ora 06:00, în aproximativ toată jumătatea de sud a țării.

Primarul, Marcel Romanescu, susține că pe lângă informarea din mediul online, polițiștii locali au împărțit la sfârșitul săptămânii trecute 1.000 de fluturașe prin care le aduceau cetățenilor la cunoștință faptul că în această perioadă sunt obligați să elibereze strada.

De asemenea, autoritățile locale au ținut permanent legătura cu societatea Edilitara, societatea care se ocupă cu deszăpezirea orașului Târgu Jiu.

Angajații Edilitara au fost rugați în această perioadă să fie pregătiți permanent să intervină. Astfel oamenii trebuie să renunțe la concedii în perioada ianuarie-martie.

Autoritățile fac în continuare apel la cetățenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte recomandările.

Articole similare

Back to top button