ActualitateSliderUltima ora

Anul 2020 pentru primarul Romanescu

Anul 2020 este pe cale să se încheie și, de departe, a fost un an pe care întreaga omenire cu siguranță nu și-ar mai dori să îl retrăiască.

Ancorat în repere greu de anticipat, anul 2020 a adus României o mulțime de provocări, atât în plan social, cât și politic și economic, în contextul unei pandemii ce i-a pus pe români în fața unei realități nemaintâlnite până la acest moment. Oamenii au fost nevoiți să învețe să se adapteze, să aibă o nouă perspectivă asupra lucrurilor, dar mai ales să accepte schimbarea.

Cea mai mare provocare și schimbare a fost în ceea ce privește interacțiunea cu cei din jur, fiind nevoiți să păstrăm distanță unii față de ceilalți.

Pentru Marcel Romanescu, edilul orașului Târgu Jiu, anul 2020, se pare că a fost unul extrem de dificil, atât din punct de vedere administrativ, cât și politic.

Conform spuselor primarului, Pandemia de COVID-19 a afectat anul acesta considerabil bugetul local, o parte din banii alocați pentru investiții fiind folosiți pentru asigurarea condițiilor optime pentru persoanele aflate în izolare.

Primarul susține că în ciuda pandemiei, investițiile la nivelul Târgu Jiu au fost destul de numeroase, există în prezent proiecte pentru următorii 3 ani, finanțate prin fonduri europene.

Din punct de vedere politic, deși anul 2020 a fost unul extrem de dificil, pentru primarul Marcel Romanescu a fost însă un an bun, plin de reușite. În primul rând a câștigat încă un mandat ca primar al Municipiului Târgu Jiu și a reușit să creeze o majoritate în Consiliul Local.

Romanescu își dorește ca noul An să fie unul mult mai bun, plin de investiții.

Articole similare

Back to top button