ActualitateSliderUltima ora

 Crăciun de poveste la Rânca

Rânca este pregătită să-și primească turiștii pentru Crăciunul lui 2020. Ocupată în proporție de aproape 100%, stațiunea se anunță a fi plină în minivacanța de Crăciun. Telescaunul funcționează în condiții normale și vor fi deschise toate pârtiile stațiunii pentru ca distanțarea socială să poată fi păstrată și să nu se creeze aglomerări.

Drumul național Transalpina a fost deszăpezit și se circulă în condiții normale. Cele două primării care administrează zona fac tot posibilul să fie asigurate toate condițiile pentru turiști atât în ceea ce privește curățarea carosabilului, cât și iluminatul stradal.

Rezervările pentru perioada Crăciunului au început încă din octombrie pentru cabanele mici, pentru familii și grupuri restrânse. S-au luat toate măsurile de protecție împotriva răspndirii covid-19 și se respectă normele în vigoare impuse de autorități. Capacitatea restaurantelor se va menține la 50%, iar în toate spațiile va exista dezinfectant.

Proprietarii hotelurilor și pensiunilor îi așteaptă pe turiști cu bucate tradiționale, însă dacă aceștia poftesc la cârnați din garniță sau alte produse, gazdele ospitaliere le vor face pe plac.

Deși au trecut printr-o perioadă dificilă, prețurile la cazare au rămas aceleași. Masa de Crăciun ar putea fi puțin mai scumpă întrucât și produsele din magazine s-au scumpit. Turiștii sunt mai puțini față de anul trecut, mai ales din cauza pandemiei covid-19.

Articole similare

Back to top button