ActualitateSliderUltima ora

Colinde la înălțime

De pe clădirea Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu au răsunat colindele de Crăciun, cântate chiar de actorii locali. Spectacolul live s-a auzit în tot centrul municipiului cu ajutorul unor boxe amplasate pe clădire. Actorii au susținut recitalul de la înălțime, pentru a-i revedea pe spectatorii care le-au lipsit atât de mult.

Acoperișul Teatrului a fost scena, iar centrul pietonal a fost sala de spectacol.

Colinde precum O, Brad frumos!, Moș Crăciun sau La Vitleem, au fost darul actorilor pentru cetățenii municipiului care nu s-au mai putut bucura de tradiționalul concert de Crăciun. S-au strând zeci de oameni în fața instituției pentru a se bucura de cadoul oferit de artiști.

Concertul inedit a fost susținut și în semn de recunoștință pentru toți iubitorii de artă care au susținut Teatrul în vremurile grele prin care am trecut cu toții.

Balul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu va avea loc și anul acesta, însă într-un mod atipic. Spectatorii pot participa la eveniment doar online, sau vizionându-l la televizor, prin intermediul televiziunilor locale.

Articole similare

Back to top button