ActualitateSliderUltima ora

Zâmbete aduse cu autospeciala de poliție

Moș Crăciun este cel mai așteptat și cel mai iubit personaj din perioada sărbătorilor de iarnă. Copiii fac liste întregi, părinții se pregătesc cu bunătăți, iar casa este înfrumusețată de sărbătoare în așteptarea Moșului cel îndrăgit.

Ținând cont că ne aflăm în plina pandemie, iar efectele sale nu au încetat să apară, există familii în care posibilitatea de a-l primi pe Moș Crăciun nu există. Din pricina situațiilor financiare precare, la nivelul județului Gorj, sunt sute de familii unde părinții nu pot oferi copiilor mult așteptatele cadouri.

Pentru a oferi din nou copiilor bucuria generată de primirea cadourilor, angajați ai IPJ Gorj împreună cu polițiști din Turceni, Motru, dar și de alți reprezentanți ai instituțiilor, au distribuit cadourile Moșului tuturor copiilor din Brănești și Borăscu.

Polițiștii au fost plăcut surprinși să afle că o parte dintre copiii vizitați își doresc să le devină colegi.

Misiunea de suflet a polițiștilor gorjeni a fost primită cu drag de către copiii și părinții acestora, fiind un prilej de bucurie sinceră pentru toți cei prezenți, căci nimic nu este mai frumos decât zâmbetul unui copil și bucuria pe care acesta o răspândește.

Articole similare

Back to top button