ActualitateSliderUltima ora

UCB Târgu Jiu locul 19 în topul universităților 

Universitatea „Constantin Brâncuși” este o universitate preocupată să ofere tinerilor șansa de a alege programe de studii variate, în concordanță cu cerințele pieței forței de muncă superior calificată.

În cadrul Universității „Constantin Brâncuși” există 4 facultăți și anume: Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică.

Conform unui clasament realizat de către o celebră platformă, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu se află în top 20 unități de învățământ superior din România.

În cadrul acestui studiu, au fost luate în calcul mai multe elemente, printre care prezența la cursurile desfășurate în mediul online, reputația, dar li aprecierea angajatorilor.

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu este o instituție de învățământ superior de interes public, de stat, acreditată și funcționează pe baza principiilor cu personalitate juridică și caracter nonprofit.

Articole similare

Back to top button