ActualitateSliderUltima ora

Cadouri pentru copiii din Centrul DGASPC

Compania ce are sediul în Câmpina a achiziționat un număr de 30 de tablete pentru a le dona copiilor aflați în Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate din Târgu Cărbunești. Pe lângă aceste dispozitive, societatea a mai donat și trei laptopuri, și trei videoproiectoare în sistem complet.

Cadourile sunt menite să-i ajute pe copiii aflați într-o situați dificilă pentru a-și putea desfășura în continuare activitățile didactice. Valoare donației se ridică la  27 000 de lei .

Compania nu se află la prima acțiune de acest fel, în ficare an fiind implicată în acte caritabile. Reprezentantul societății s-a declarat încântat de copii și spune că sunt bine îngrijiți în centrul din Cărbunești.

Tabletele au fost înmânate personal fiecărui copil, de către reprezentantul sponsorului,  în prezența lui Lucian Zălog, director general adjunct asistență socială copii în cadrul DGASPC Gorj, precum și a reprezentanților complexului de servicii sociale.

Directorul adjunct al DGASPC s-a declarat încântat de darurile primite de copii și speră la o viitoare colaborare cu societatea.

Compania vrea ca pe viitor să deschidă și o fabrică de materiale de construcții chiar în orașul Târgu Cărbunești.

Articole similare

Back to top button