ActualitateSliderUltima ora

Pericol pe drumurile publice

O tânără care nu a ajuns nici măcar la vârsta majoratului a fost depistată conducând pe drumurile publice. Șoferița, cu domiciliul în județul Vâlcea, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au identificat-o pe raza comunei Polovragi în timp ce conducea mașina unui alt tânăr din localitate, care i-ar fi încredințat-o, deși este ilegal. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile săvârșite.

Tot fără permis de conducere conducea și un alt bărbat în vârstă de 26 de ani din județul Mehedinți. Din nefericire, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp, pe raza comunei Copăcioasa. În autoturism se afla și o pasageră, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Și în acest caz oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Un alt bărbat, de această dată din Crasna, se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul, în vârstă de 51 de ani, avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că s-a ales cu dosar penal.

Și la Urdari a fost depistat un cetățean conducând sub influența alcoolului. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost oprit de oamenii legii și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze polițiștii au îtocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Articole similare

Back to top button