ActualitateSliderUltima ora

 14 noi cazuri COVID la Penitenciarul din Târgu Jiu  

Astăzi, 14 decembrie, conform informațiilor oferite de Administrația Națională a Penitenciarelor, sunt înregistrate 21.632 de persoane private de libertate.

În ceea ce privește situația infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul penitenciarelor, aceasta nu este tocmai una bună. Numeroase cazuri au fost raportate atât la nivelul deținuților, cât și la nivelul angajaților.

În urma testelor efectuate la nivelul Penitenciarului din Târgu Jiu, 14 noi rezultate pozitive COVID-19 au fost înregistrate în rândul persoanelor private de libertate.

Cele 14 persoane confirmate sunt asimptomatice și vor beneficia de tratament în cadrul Penitenciarului-Spital București Jilava săptămâna aceasta.

Administrația locului de deținere continuă implementarea măsurilor de intervenție specifice și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică Gorj: monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate, intensificarea triajului epidemiologic al cadrelor și dezinfectarea spațiilor.

Situațiile înregistrate sunt permanent prelucrate în rândul tuturor persoanelor private de libertate, astfel că starea de spirit a efectivului custodiat este corespunzătoare. Misiunile specifice locului de deținere se desfășoară fără disfuncționalități, iar conduita de prevenție se menține.

Amintim că în data de 8 decembrie, Penitenciarul Târgu Jiu raportase înca 4 cazuri de COVID-19 în rândul deținuților și miercuri, 9 decembrie, zece cazuri.

Articole similare

Back to top button