ActualitateSliderUltima ora

Sediu nou pentru Garda de Intervenție Bumbești-Jiu

Pregătirea profesională și pregătirea fizică a pompierilor militari care încadrează această subunitate se făcea cu dificultate din cauza spațiilor insuficiente ale vechiului sediu și a condițiilor pe care le putea asigura acest spațiu.

Noua clădire oferă suficiente spații, atât pentru desfășurarea activităților zilnice și pregătirea personalului operativ, cât și pentru gararea mijloacelor tehnice cu ajutorul cărora pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu intervin pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în raionul de intervenție.

În dotarea Gărzii intră și o autospecială de stingere a incediilor cu apă și spumă și un autocamion de intervenție, iar în cel mai scurt timp se va achiziționa și o ambulanță SMURD.

Relocarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu este unul dintre obiectivele pe care conducerea ISU Gorj și le-a propus spre realizare în anul 2020. Printre altele, se numără și operaționalizarea Punctului de Lucru Rovinari și alte lucrări de modernizare efectuate la toate subunitățile din județ.

Articole similare

Back to top button