ActualitateSliderUltima ora

Schimbări și la Pro România

După ce Pro România nu a reușit să treacă pragul electoral la scrutinul de duminică, Victor Ponta a anunșat pe pagina sa de socializare că „este timpul pentru familie, pentru priteni adevărați, noi proiecte și noi provocări”. În continuarea mesajului său, Ponta pare că își ia adio de la viața politică.

„Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți!”

Președintele organizației județene, Alin Văcaru, spune că Ponta nu s-ar retrage din viața politică, ci doar pentru o scurtă perioadă, date fiind sărbătorile de iarnă . Mai mult, acesta a precizat că va avea loc o ședință cu toți conducătorii filialelor județene, chiar săptămâna viitoare.

În interiorul organizației de la Gorj vor avea loc schimbări radicale în conducerea filialelor. Consilierii care nu au atins un anumit număr de voturi vor avea de dat explicații.

În spațiul public au apărut zvonuri că Văcaru ar urma să fie numit șef la Direcția de Patrimoniu. Președintele ProRomânia Gorj spune că nici nu ia în calcul o asemenea numire și că este posibil să se întoarcă la AJOFM.

Victor Ponta a fost Deputat de Gorj timp de 16 ani, iar în perioada 2012-2015 a ocupat fotoliul de Prim-ministru al României. La Alegerile Parlamentare de anul acesta a candidat pentru Circumscripția București, însă partidul nu a reușit să obțină 5% pentru a intra în Legislativ.

Articole similare

Back to top button