ActualitateSliderUltima ora

Cutia cu Bucurie la Văgiulești

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar sezonul rece a pus stăpânire asupra județului Gorj.

Crucea Roșie Română împreună cu alte două mari companii, prin campania umanitară „𝘾𝙪𝙩𝙞𝙖 𝙘𝙪 𝘽𝙪𝙘𝙪𝙧𝙞𝙚”, aduc un zâmbet pe chipurile familiilor nevoiașe de pe raza a 26 de județe.

Campania ajută în acest an peste 1.300 de familii aflate într-o situație materială precară, oferindu-le pachete cu alimente de bază. Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei,  orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic,biscuiți, conserve de fructe și altele.

La nivelul județului Gorj, campania va ajuta familii nevoiașe din două comune: Văgiulești și Ciuperceni.

Crucea Roșie Gorj a desfășurat ieri activitatea de voluntariat de distribuire a pachetelor în comuna Văgiulești, mai exact în satul Croici și Văgiulești.

25 de copii din comună au primit în dar Cutia Bucuriei.

Cea mai frumoasă perioadă a anului, din pricina pandemiei și a restricțiilor și măsurilor impuse de aceasta nu va mai fi celebrată cu atât de mult fast ca în anii trecuți. Cetățenii nu vor mai putea călători la fel de mult ca până acum, vor fi restricții, evenimentele specifice nu vor mai avea loc și se pare că ne vom întoarce la ceea ce însemna de fapt în trecut sărbătoarea Crăciunului – sărbătoare în și cu familia.

Articole similare

Back to top button