ActualitateSliderSportUltima ora

Pandurii Târgu-Jiu termină anul pe ultima poziție

Pandurii Târgu-Jiu încheie anul 2020 pe ultima poziție în liga secundă, echipa  gorjeană pierzând meciul cu liderul ligii FCU Craiova.

Pandurii a fost  aproape de un rezultat pozitiv pe teren propriu, în etapa a 15-a, însă în loc de un rezultat 3-2, adversarii s-au arătat mult mai vigilenți, încheiând meciul în favoarea lor, 3-2 pentru echipa doljeană.

În prima repriză, Pandurii a fost dominată, gazdele marcând un gol în minutul 19 după o fază fixă prin Marius Avram.

A doua repriză s-a arătat mult mai antrenantă, Steven Goma, jucătorul echipei târgujiene, a înscris un gol la câteva secunde de la revenirea de la cabine. Doljenii au revenit în avantaj în minutul 60, însă jucătorul Gabriel Dodoi a readus Pandurii mai aproape de câștig, cu un gol în minutul 78.

Finalul a fost însă unul plin de tensiune, atacantul Dodoi ratând în minutul 85. Ulterior Craiova a plecat în contraatac și a marcat golul ce le-a adus victoria.

Antrenorul Pandurii, Călin Cojocaru se declară mulțumit de atitudinea echipei în ultimul meci și consideră că toți jucătorii și-au dat silința, prestând un fotbal de calitate. Echipa gorjeană a întâmpinat însă numeroase probleme încă de la începutul campionatului.

Cojocaru este de părere că ultimul loc ocupat de Pandurii în clasament, nu este unul în conformitate cu jocul prestat de echipă și evoluția sa în cele 15 etape din campionat și promite ca în viitor echipa să se prezinte mult mai pragmatică și mai sigură pe faza defensivă.

FCU Craiova este în prezent campioana de iarnă, iar Pandurii a rămas în acest campionat cu doar 7 puncte, acumulate în cele 15 partide.

Articole similare

Back to top button