ActualitateSliderUltima ora

UCB își așteaptă studenții

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu este o instituție de învățământ superior de interes public, de stat, acreditată și funcționează pe baza principiilor cu personalitate juridică și caracter nonprofit.

În cadrul Universității „Constantin Brâncuși” există 4 facultăți și anume: Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică.

Din cauza numărului în creștere al cazurilor noi de COVID-19, cursurile față în față au fost suspendate. Universitatea „Constantin Brâncuși” își desfășoară în prezent activitatea exclusiv online.

Acest lucru nu a împiedicat conducerea universității să se preocupe de condițiile în care își vor desfășura studenții cursurile în viitor.

Sorin Purec, rectorul UCB, ne-a declarat că atât exteriorul sediului FSEDAP din centrul orașului a fost reabilitat, cât și interiorul. Au fost reparate interioarele sălilor de curs și al birourilor, se finalizează reablitarea curții interioare, iar centrala a fost schimbată cu una mult mai modernă.

Profesorii așteaptă acum doar acordul de a putea susține cursurile în sălile universității împreună cu toți studenții.

Universitatea „Constantin Brâncuși” este o universitate preocupată să ofere tinerilor șansa de a alege programe de studii variate, în concordanță cu cerințele pieței forței de muncă superior calificată.

Articole similare

Back to top button