ActualitateSliderUltima ora

Pandurii așteaptă avizul DSP

Minivacanța de 1 Decembrie petrecută cu prietenii și familia în zilele libere acordate jucătorilor de la Pandurii Târgu-Jiu, a avut drept rezultat patru testări pozitive ale jucătorilor.

Ultimul meci susținut de Pandurii Târgu Jiu a fost cel din data de 25 noiembrie, la Recea, unde au fost învinși cu 2 la 0.

Imediat după revenirea din minivacanță, jucătorii au fost testați Covid-19, iar veștile proaste au apărut pentru echipa gorjeană. 4 jucători pozitivi au fost confirmați, însă echipa și conducerea spera ca DSP Gorj să le acorde avizul necesar pentru meciu de sâmbătă cu FCU Craiova. Jucătorii pozitivi nu au luat contact cu restul componenților lotului, iar pierderile cauzate de absența lor pot fi amortizate, Pandurii având un lot numeros.

De asemenea, și echipa adversară FCU Craiova are în prezent pozitivi COVID-19. 6 cazuri de infectare au fost anunțate, însă echipa a primit avizul de la DSP pentru a putea juca meciul de sâmbătă cu ASU Politehnica Timișoara, iar jucătorii și antrenorii infectați au fost izolați.

Articole similare

Back to top button