ActualitateSliderUltima ora

Expoziție dedicată personalului din linia întâi

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj găzduiește în această perioadă expoziția de pictură dedicată tuturor cetățenilor care în aceste momente grele se luptă cu pandemia, fiind în linia întai.

Autoarea expoziției este Oara Larisa Mutu Mindoiu, pompier în cadrul ISU Mehedinți. Aceasta a fost vernisată chiar de 1 Decembrie. Expoziția cuprinde 20 de lucrări, expuse în premieră.

Ion Cepoi susține că expoziția de pictură este dedicată personalului din linia care cuprinde în viziunea lor atât personalul medical și organele de ordine publică, cât și vânzătorii de magazine și alte categorii de muncă ce au fost prezenți în această perioadă grea.

Oara Larisa Mutu Mindoiu este de loc din Tismana, iar această expoziție din cadrul CJCPCT Gorj nu este prima. Încă din perioada liceului artista a avut o primă expoziție la Târgu-Jiu.

În această perioadă drastică a pandemiei generată de infecția cu virusul SARS-CoV-2, personalul din linia întai a fost prezent continuu în lupta de stopare a virusului. Nopți nedormite, oboseală, lipsa de acasă, dorul de cei dragi sunt doar câteva exemple din cele suferite de eroii noștri.

Articole similare

Back to top button