ActualitateSliderUltima ora

S-a dat startul sezonului de iarna la Rânca

Marți, 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a fost o zi plină de bucurie pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Schiorii au putut încerca pentru prima dată în acest sezon, pârtia M1, din centrul stațiunii Rânca.

Mii de turiști au ales în acest an să-și petreacă minivacanța de 1 Decembrie în stațiunea montană Rânca. Deși nu a nins suficient, temperatura a scăzut destul de mult, înregistrându-se în termometre până la minus 10 grade. Administratorul pârtiei de schi a putut pune în acest fel în funcțiune tunurile de zăpadă.

Turiștii care nu au avut schiuri sau care nu sunt pasionați de acest sport au optat pentru săniuțe, distrându-se la una cu cei mici.

Echipa SALVAMONT Gorj sfătuiește turiștii pasionați de schi să își verifice atât echipamentul, cât și abilitățile, deoarece fiecare nou sezon vine și cu noi schimbări, iar suprizele neplăcute nu trebuie să apară.

Stațiunea montană Rânca este situată în județul Gorj, la o altitudine de 1.600 de metri, în Munții Parâng. Rânca dispune de 6 pârtii de schi, dintre care 4 sunt omologate. Pârtiile sunt deservite de instalații de teleschi, pârtia M1 dispunând chiar și de nocturnă.

Articole similare

Back to top button