ActualitateSliderUltima ora

Consiliul Județean verifică pregătirile de iarnă

Consiliul Județean Gorj împreună cu Instituția Prefectului județului Gorj și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, desfășoară încă de la mijlocul lunii noiembrie,  acțiuni de verificare a pregătirii stocului de materiale antiderapante și a utilajelor ce vor fi folosite pentru acțiunile de deszăpezire pe parcursul sezonului rece.

Acțiunile se desfășoară conform „Planului operativ de organizare a intervențiilor, pentru asigurarea circulației rutiere pe drumurile publice de interes local”, coordonat de Comandamentul Județean pentru deszăpezire și restabilire a circulației pe drumurile publice județene în iarna 2020-2021 al  Consiliului Județean Gorj.

De asemenea, până la această dată, este asigurat un stoc de materiale antiderapante de 6150 de tone de nisip și 770 tone de sare.

Totodată, în scopul preîntâmpinării unor evenimente rutiere nedorite, până la data de 15 martie 2021, circulația rutieră va fi închisă pe mai multe sectoare.  Drumul Județean  664 Schela până la limita cu județul Hunedoara va fi închis de la kilometrul 15 până la  kilometrul 31.   DJ 662 Vladimir-Totea între kilometrul 29  și kilometrul 34 și  DJ 672 C Runcu-Valea Sohodolului până la limita cu Județul Hunedoara vor fi închise până la primăvară.

Articole similare

Back to top button