ActualitateSliderUltima ora

Mesajele pline de dispreț ale românilor de 1 Decembrie

Azi cu ocazia zilei de 1 Decembrie, președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor pe pagina sa de socializare: La mulți ani, România! Sute de mesaje au urmat chiar din primele minute, românii de pretutindeni exprimându-și liberi disprețul, dezamăgirea, precum și furia față de conducerea și traiul țării lor natale.

La mulți ani România! Multă sănătate pe parcursul așteptării la o viață mai bună!” , „La mulți ani celor peste 6/7 milioane de români plecați în afară datorită incompetenței voastre din ultimele decenii”, „La mulți ani România, de fapt cea mai rămas din ea”, sunt doar câteva dintre mesajele pline de dispreț transmise de români.

Surprinzător în acest an a fost faptul că primul mesaj postat pe pagina de socializare a președintelui a fost șters în urma miilor de comentarii critice. Ulterior acesta a fost repostat și deși comentariile inițiale s-au pierdut, din primele comentarii repostate, câteva au fost deja șterse.

Acest lucru nu este unul obișnuit de Administrația Prezidențială. Până în prezent, mesajele critice, însă decente, nu au mai fost șterse.

Articole similare

Back to top button