ActualitateSliderUltima ora

Rănită în accident cu ATV-ul

Salvatorii montanti au intervenit ieri de urgență în urma unui eveniment nefericit ce putea avea urmări tragice. O tânără s-a accidentat grav în urma unui accident cu un ATV. Femeia avea dublă fractură deschisă de tibie și peroneu, cu sângerare puternică.

Salvamontiștii au reușit să oprească hemoragia folosind pansamente hemostatice și au stabilizat victima. I-au asigurat protecția termică pânî șa predarea către ambulanță, iar acum tânăra se află sub supravegherea medicilor.

Salvamontiștii recomandă prudență și responsabilitate în timpul deplasărilor cu aceste utilaje extrem de periculoase. Vehiculele sunt folosite pe teren înghetat, acoperit cu zăpadă și echipate necorespunzător, doar cu roți, sporind gradul de pericol.

De asemenea, turiștii sunt sfătuiți să respecte traseele și să nu se aventureze pe crestele munților. Inclusiv sporturile de iarnă trebuie practicate cu mijloacele adecvate.

Minivacanța de 1 decembrie a umplut zona montana de turiști, salvamontiștii fiind mereu la datorie pentru a preveni accidentele și a acorda sprijin acolo unde este nevoie.

Articole similare

Back to top button