ActualitateSliderUltima ora

Cununii la Poarta Sărutului de Revelion

Traditia care ramane insa in picioare in ciuda pandemiei, este legata de cununiile de Revelion. In noaptea dintre ani, cetatenii isi pot lega destinele intr-un cadru festiv, chiar la Poarta Sărutului. Evenimentul va fi organizat astfel incat sa fie respectate restrictiile in vigoare la acea data.

La trecerea dintre ani, unele cupluri aleg să își unească destinele în fața Operei lui Brâncuși. Revelionul trecut, nouă perechi au spus „da” la miezul nopții. Nu numai târgujienii pot oficia căsătoria la cumpăna dintre ani. De-a lungul timpului, zeci de cupluri din toate județele țării au venit la Târgu Jiu să marcheze cel mai important eveniment din viața lor.

Anul acesta, deși ne aflăm în plină pandemie, cununiile civile vor fi în continuare organizate în Parcul Municipal. Cel care va oficia căsătoriile va fi chiar primarul  Marcel Romanescu.

Tradiția cununiilor civile de la Poarta Sărutului, în noaptea de Anul Nou, a început în 2002. De atunci și până acum, peste 200 de cupluri și-au întemeiat o familie în primele minute din Noul An.

Articole similare

Back to top button