ActualitateSliderUltima ora

Tragedie pe șosea

Un accident infiorator a avut loc sambata seara pe Drumul National 67 la intrare in Bengesti Ciocadia. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal după ce unul dintre soferi a patruns pe contrasens. Ambii conducatori auto au murit in urma impactului, iar o a treia persoana se afla la spital.

Totul s-a petrecut în jurul orei 16, cand unul dintre soferi a efectuat o depășire fără să se asigure. Acesta venea de la Târgu Jiu, iar în dreapta sa se afla iubita sa, în vârstă de 19 ani. Bărbatul, în vârstă de doar 22 de ani s-a izbit frontal cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Cel din urmă a murit pe loc în urma impactului.

La fața locului s-au deplasat  2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicul sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului. Celelalte două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu.

Ulterior șoferul celuilalt autovehicul a decedat din cauza traumatismelor suferite.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și ucidere din culpă.

Articole similare

Back to top button