ActualitateSliderUltima ora

Există sau nu aviz ISU la Spitalul Sadu?

A fost nevoie de un eveniment tragic ca cel de la Piatra Neamț pentru ca autoritățile să desfășoare verificări constante la nivelul spitalelor.

Numeroasele controale efectuate în unitățile medicale din județul Gorj au scos la iveală și anumite nereguli, care ulterior urmează a fi rezolvate.

La nivelul Spitalului „Gheorghe Constantinescu” din Bumbești Jiu, activitățile de verificare desfășurate de ISU Gorj împreună cu DSP Gorj nu au ajuns.

Managerul spitalului, Aurel Stolojanu declară că informația apărută în spațiul public legată de autorizația ISU este pe jumătate adevărată.

Stolojanu susține că la nivelul Spitalului din Bumbești Jiu, controalele efectuate de ISU Gorj au loc anual, astfel că acest lucru nu reprezintă o noutate. De asemnea, spitalul este împărțit în două corpuri, iar managerul susține că pentru un corp există deja un aviz ISU, iar pentru cel de-al doilea a fost depusă o documentație și au început lucrările pentru obținerea autorizației.

Controalele inspectorilor ISU și DSP Gorj vor continua și toate unitățile spitalicești din Gorj vor fi verificate dacă respectă sau nu normele impuse.

Articole similare

Back to top button