ActualitateSliderUltima ora

Peste 2 milioane de euro la Polovragi

Doar două sate formează comuna Polovragi din județul Gorj: Polovragi și Racovița. Cu toate acestea, comuna este cunoscută ca un centru etnografic și istoric.

Gheorghe Epure, primarul localității, a reușit să câștige încă un mandat în acest an, obținând  aproape 90% din voturi.

Scorul edilului subliniză faptul că Epure este îndrăgit de cetățenii ce locuiesc în comuna pe care acesta o gospodărește.

Preocuparea principală a primarului o constituie bunăstarea cetățenilor, precum și dezvoltarea comunei.

Polovragi evoluează anual, iar în ciuda piedicilor puse de sistemul birocratic anevoios, dar și de pandemia COVID-19, edilul se poate lăuda cu numeroase proiecte.

Epure are în plan finalizarea proiectelor finanțate prin accesarea fondurilor europene, printre care organizarea drumuri, alimentarea cu apă, dar și finalizarea unei grădinițe cu program prelungit. Valoarea proiectelor depășește 2 milioane de euro.

De asemnea, în prezent în cadrul primăriei comunei Polovragi se află în desfășurarea multiple proiecte, cum ar fi accesul spre Mănăstirea Polovragi, dar și o parcare și un teren de sport multifuncțional în cadrul Școlii din Polovragi.

Administratorii de pensiuni din zonă se află în acest moment într-o situație incertă. Evoluția pandemiei este una destul de rapidă și neașteptată, de aceea mulți dintre ei sunt reticenți când vine vorba de rezervările pentru sezonul rece. Comuna gorjeană de sub munte, Polovragi a devenit în anul 2019 stațiune turistică de interes local.

Articole similare

Back to top button