ActualitateSliderUltima ora

Prețul instalațiilor de iarnă de patru ori mai ieftin

Deși suntem în luna octombrie, orașul Târgu-Jiu a furat startul la instalarea decorațiunilor pentru iarnă.

În contextul actual sumbru al pandemiei de coronavirus, târgujieni par a fi din ce în ce mai nerăbdători, dorindu-și să simtă din nou liniștea, căldura și magia sărbătorilor de iarnă.

Atmosfera de Crăciun începe deja să prindă contur. Principalele bulevarde au fost deja împodobite cu instalții începând cu data de 15 octombrie.

Bradul care a costat peste 100 de mii de euro și a fost folosit o singură dată, în urmă cu patru ani, va fi aprins în acest an într-un cartier de la periferia orașului.

În centru orașului urmează să fie împodobit din nou un brad natural.

Decorațiunile ce vor îmbrăca orașul de sărbători sunt închiriate. Conform spuselor edilului Marcel Romanescu, primăria a cheltuit anul acesta aproximativ 30 de mii de euro pentru închirierea lor. Romanescu susține că suma cerută inițial de societate era de 4 ori mai mare. Se pare că abilitățile de negociator ale edilului au fost benefice pentru bugetul local care deja are un deficit uriaș.

Ținând cont de situația actuală a pandemiei COVID-19, obișnuitele festivități organizate atât de 1 Decembrie, cât și de Revelion nu vor avea loc. Focul de artificii nu va fi nici el prezent în acest an, tocmai pentru a evita o posibilă aglomerație și răspândire a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Edilul promite însă cetățenilor că orașul va fi împodobit corespunzător

Articole similare

Back to top button