SliderSocialUltima ora

Angajat Edilitara înjunghiat în plină stradă

Ieri dimineață, 3 funcționari ai Edilitara s-au luat la ceartă pe fondul  geloziei și al consumului de alcool. Conflictul a degenerat, unul dintre aceștia ajungând la Spital după ce a fost înjunghiat de fostul iubit al prietenei sale. Acum bărbatul se află în custodia anchetatorilor.

Totul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața când funcționarii Edilitara se află la muncă. La intersecția străzilor 16 februarie cu Dobrogeanu Gherea, gelozia a pus stăpânire pe unul dintre cei în cauză. Făptașul, a început să se certe cu actualul iubit al fostei sale concubine. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul l-a înjughiat pe cel din urmă cu un briceag în zona pieptului. Mai mult, victima a fost lovită cu același cuțit și în zona feței și mâinilor.

Făptașul a fugit apoi de la locul evenimentului. Conform certificatului medico-legal, victim a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viața și se află acum internat în spital.

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a inculpatului  cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, apreciindu-se motivat că sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege.

Articole similare

Back to top button