ActualitateSliderUltima ora

Pregătiri de iarnă la CEO

Complexul Energetic Oltenia se pregătește pentru sezonul rece. S-au pus la punct utilajele, echipamentele și fronturile și s-au asigurat stocurile de cărbune pentru perioada de iarnă. Obligația CEO era asigurarea a 850 000 de tone de cărbune, însă la momentul actual, Președintele Directoratului, Daniel Burlan, spune că sunt asigurate 980 000 de tone, iar cantitatea este în creștere.

De asemenea, au fost întâmpinate și probleme. La Cariera Jilț Nord nu s-a putut asigura încă frontul de lucru. Proprietarii terenurilor au pretenții exagerate, astfel că se va declanșa utilitatea publică pentru expropierea gospodăriilor.

Echipamentul de lucru pentru salariați va fi livrat în perioada următoare, întrucât prima societate ce s-a angajat că va asigura echipamentul nu și-a onorat contractul. Începând cu acest an reviziile la utilaje se vor face cu firme specializate. 4 revizii se vor face cât de curând, iar într-un termen de 2-3 ani vor fi verificate toate escavatoarele.

CEO va încerca să rezolve toate problemele întâmpinate și să asigure necesarul pentru traversarea fără probleme a sezonolului de iarnă 2020-2021.

Articole similare

Back to top button