PoliticaSliderUltima ora

Greii PSD-ului, absenți de pe listă

Pe lista depusă de Partidul Social Democrat Gorj pentru Alegerile Parlamentare lipsesc tocmai cei care au ocupat până acum fotoliul de la Casa Poporului. Florin Cârciumaru, Elvira Șarapatin și Scarlat Iriza nu se mai află printre preferințele social-democraților. Singurul cu „experiență” în Legislativ este președintele organizației județene, Mihai Weber.

Deși se vehiculase inițial și numele lui Florin Cârciumaru pe locul secund al listei pentru Senat, în final fostul prefect, Ciprian Florescu a fost validat pentru poziția a doua. Cârciumaru a decis să nu mai candideze din partea niciunui partid.

Deputatul Elvira Șarapatin, în vârstă de 68 de ani, a criticat decizia partidului de a lansa candidați fără experiență în Parlament. Aceasta a declarat că pe listele organizației se regăsesc oameni „oportuniști” care vor pleca la alt partid. Șarapatin a declarat și că va rămâne în continuare loială partidului, cu atât mai mult cu cât se aștepta „să fie ignorată”.

Scarlat Iriza și-a început mandatul din 2016 sub sigla ALDE, iar anul acesta spera la încă un mandat cu susținerea social-democraților. Se pare însă că nici el nu a mai avut loc pe lista depusă săptămâna aceasta.

Președintele filialei Gorjene, Mihai Weber, susține că echipa de la parlamentare este determinată să câștige alegerile parlamentare. Coordonatorul campaniei electorale va fi Președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu. Tot Weber a declarat că toți sunt egali, neexistânt vreun membru cu mai multă influență.

Mihai Weber se află pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților, dorindu-și încă un mandat în Parlamentul României. Niciun alt candidat de pe listă nu a mai deținut anterior o funcție în Legislativ.

Articole similare

Back to top button