PoliticaSliderUltima ora

Boza îi ia locul lui Rușeț la Senat

Fostul Director al CEO, Sorin Boza, i-a luat locul lui Ion Rușeț la Senat pe lista PMP. Inițial, Ion Rușeț era preferat pentru a deschide lista, însă lucrurile s-au schimbat aseară când Boza și-a confirmat candidatura.

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a declarat că i-a ales „pe cei mai buni” pentru a câștiga încrederea a cât mai mulți cetățeni. Dată fiind situația epidemiologică, strategia electorală prevede mutarea în online a campaniei electorale și renunțarea la varianta clasică, din poartă în poartă.

După răsturnarea de situație, în PMP par să fie mari tensiuni. Ion Rușeț este vizibil supărat de schimbare. Contactat pentru un punct de vedere, Rușeț spune că încă „nu a început bătălia în partid” și ne-a direcționat către Davițoiu, întrucât nu vrea să îi ia încă locul de președinte.

Pe de altă parte, Davițoiu spune că nu a discutat nimic cu Rușeț și că lista inițială era „doar un zvon”. Însă chiar săptămâna trecută, pe 12 octombrie, tot Davițoiu a declarat că lista inițială este o decizie a Comitetului Executiv Județean și că la momentul respectiv, candidatura lui Rușeț era opțiunea  Partidului Mișcarea Populară.

La Camera Deputaților rămâne neschimbată candidatura lui Nicolae Davițoiu.

Articole similare

Back to top button