SliderSocialUltima ora

Amenzi de peste 41.000 de lei în ultimele 24 de ore

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a transmis că în ultimele 24 de ore au fost desfășurate 14 acțiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, sub coordonarea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 240 de  polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVSA și ai Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

Au fost constate mai multe nereguli astfel că 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de peste 41.870 de lei au fost aplicate. 154 dintre acestea, în valoare de 8.250 de lei, au fost aplicate în baza Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ. Au fost vizate în special, piețele și parcările acestora, stațiile mijloacelor de transport în comun, zonele de promenade și parcurile, atât din municipiul Târgu Jiu, cât și din orașele și comunele din Gorj.

Forțele de ordine vor desfășura permanent activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

 

Articole similare

Back to top button