ActualitatePoliticaSliderUltima ora

Consilierii Județeni și-au depus jurământul

În ședința de astăzi a noului Consiliu Județean, aleșii și-au depus jurământul și și-au început astfel mandatele pentru următorii 4 ani. 16 consilieri vin din partea social-democraților, în frunte cu Președintele Consiliului, Cosmin Popescu.  11 liberali vor sta în fotoliul de consilier județean și doar 3 membri PMP vor face parte din componența consiliului. ProRomânia este reprezentată de 2 consilieri.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, are speranța că noua componeță a Consiliului va fi benefică pentru județul Gorj.

Cel mai tânăr membru al Consiliului este Dragoș Drăghescu din partea  PSD. Acesta speră ca echipa din care face parte să reușească să dezvolte Gorjul în continuare.

Iulian Popescu a prins și el un mandat de consilier județean, după ce a pierdut alegerile pentru șefia instituției.

Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj consideră că are experiență în domeniul administrației publice în urma celor două mandate de consilier local. Davițoiu afirmă că în afară de investițiile în apă, canalizare și câțiva km de asfalt, județul Gorj nu a beneficiat de o dezvoltare prea mare în ultimii ani.

USR, ALDE și celelalte formațiuni politice mai mici nu au reușit să treacă pragul electoral și nu sunt reprezentate de niciun membru în Consiliul Județean Gorj.

Articole similare

Back to top button